Hit dan Rindu ‘Thursday Night Football’ ketika Minggu 2 NFL Berlangsung
Toto

Hit dan Rindu ‘Thursday Night Football’ ketika Minggu 2 NFL Berlangsung

Pertarungan Bola Sepak Malam Khamis antara dua quarterback terbaik dalam NFL, Patrick Mahomes dari Kansas City Chiefs dan Justin Herbert dari LA Chargers, tidak mengecewakan. Dalam pertarungan AFC West untuk tempat Pengeluaran SGP Hari Ini pertama, peminat dan petaruh sukan mendapat nilai wang mereka.

NFL Minggu 2 Chiefs lwn Chargers
George Karlaftis dari Kansas City Chiefs berada di hadapan LA Chargers QB Justin Herbert dalam perlawanan Minggu 2. Markah akhir bukanlah yang diharapkan oleh petaruh sukan. (Imej: Bintang Kota Kansas )
The Chargers mendahului 3-0 pada suku pertama. Dalam dua serangan serangan pertama mereka, Chiefs bersandar pada serangan darat mereka untuk cuba meletakkan mata di papan mata. Kedua-dua percubaan gagal. Ketua QB Patrick Mahomes, yang diganggu oleh tekanan berterusan, dipecat daripada pemain barisan Chargers, Khalil Mack yang mengempiskan tenaga pasukan.

Seorang rookie pusingan ketujuh membuat permainan terbesar malam Khamis, meletakkan Kansas City di hadapan untuk selamanya pada suku keempat.

Setelah ketinggalan sepanjang permainan, Chiefs (2-0) mendahului terima kasih kepada penjuru Jaylen Watson, yang memintas hantaran dari Herbert pada garisan 1 ela, berlari ke belakang sejauh 99 ela untuk menjaringkan gol pendaratan pertamanya dalam kerjayanya. Dari situ, Ketua tidak akan melepaskannya.

Pertahanan Menyelamatkan Hari
The Chargers mengalami hari yang hebat dalam serangan dan pertahanan. Pada suku kedua, Herbert menyambung di zon akhir dengan berlari kembali Zander Horvath, seorang rookie yang dirangka dalam pusingan ketujuh draf tahun ini, untuk melanjutkan pendahuluan 10-0.

Beberapa siri kemudian, kesalahan Ketua akhirnya menemui tempatnya. Ia berarak sejauh 70 ela dalam 10 permainan sebelum hantaran pendaratan Mahomes kepada Jerick McKinnon. Itu menjadikan permainan 10-7 sebelum rehat.

Selepas rehat, Pengecas terus mendominasi. Herbert mencederakan pertahanan mendalam Kansas City dengan penerima Mike Williams, yang membuat tangkapan satu tangan yang menakjubkan di zon akhir yang melebarkan pendahuluan kepada 17-7.

The Chiefs berjaya merapatkan jurang itu pada suku ketiga. Mahomes, yang menyempurnakan 24 daripada 35 hantaran sejauh 235 ela, mengambil TD udara keduanya apabila dia berhubung dengan penerima lebar Justin Watson. Itu menggerakkan Ketua dalam masa tiga ketika suku ketiga berakhir.

Pada permainan pertama dalam tempoh keempat, penyepak Chiefs Matt Ammendola mengikat permainan 17-17 dengan gol padang. Dia baru-baru ini berpindah daripada skuad latihan untuk menggantikan pemain utama Harrison Butker yang cedera.

Pengecas Kehabisan Jus
Dengan baki lima minit, bahagian pertahanan Chiefs, Mike Danna menembusi garisan dan menjatuhkan Herbert dengan satu pukulan yang dahsyat. Ia adalah satu tamparan yang boleh dirasai oleh sesiapa yang menonton perlawanan itu.

Pukulan Danna, walaupun kuat, bukanlah bahagian yang paling teruk. Dia turun di bawah Herbert, yang kemudiannya meletakkan sangkar rusuknya pada topi keledar pertahanan. QB lambat untuk bangun dan tidak akan sama untuk baki permainan.

Walaupun begitu, Herbert, dengan jumlah 334 ela di udara dan tiga touchdown, menunjukkan mengapa dia salah seorang atlet terbaik dalam liga. Ia jelas dengan reaksinya di atas padang bahawa dia bermain dalam kesakitan. Tetapi dia mendapat hantaran mendarat ketiganya satu minit dari tamat. Itu sudah cukup untuk menolak Pengecas dalam lingkungan tiga Ketua. Tetapi kesalahan itu tidak akan pergi lebih jauh.

Watson menutup LA buat selama-lamanya dengan baki 10 minit dalam permainan apabila dia melompat pada hantaran dari Herbert dan membawanya ke arah lain untuk Pick-6 dari larian 99 ela.

Dengan itu, Kansas City bangkit daripada defisit 10 mata untuk menewaskan Chargers 27-24 untuk memulakan Minggu 2. The Chiefs meningkat kepada 2-0 dan meraih pendahuluan AFC West, walaupun Chargers (1-1) kekal sebagai Togel HK ancaman .

Sportsbooks telah membuat Chiefs menang dengan margin kecil dan tidak mengecewakan. Pengecas meliputi spread 4 mata, yang akan menggembirakan lebih daripada beberapa petaruh sukan .

Over/under untuk permainan itu ialah 54. Sejarah dan sifat kompetitif kedua-dua pasukan ini seolah-olah menunjukkan tamat adalah teratur. Ia terlepas, tetapi Keluaran Sidney tidak banyak. Siapa tahu apa yang akan berlaku jika Herbert tidak mengalami kecederaan yang melemahkannya.