Real Dealer Studios Melancarkan Vinnie Jones Roulette dengan Betway
Toto

Real Dealer Studios Melancarkan Vinnie Jones Roulette dengan Betway

Real Dealer Studios telah disiarkan secara langsung dengan Vinnie Jones Roulette berjenamanya yang menampilkan pelakon terkenal slash tough. Permainan ini kini tersedia untuk semua pengendali selepas dilancarkan pada live hk pools mulanya di bawah tempoh eksklusif di Betway. Vinnie Jones Roulette adalah mengenai pengalaman kelab kelas atasan ahli sahaja dan membintangi lelaki itu sendiri yang memikul tanggungjawab peniaga VIP anda.

Vinnie Jones Mengambil Roda
Permainan ini dibina dengan cara supaya Vinnie boleh berinteraksi dengan pemain dengan cara yang unik dan sangat menghiburkan, yang mana Real Dealer Studios hanya digambarkan sebagai “lebih besar daripada kehidupan” Vinnie tidak melepaskan kata-katanya dari saat pertama anda masuk. permainan, dengan peniaga mengalu-alukan anda untuk “Bolehkah anda percaya mereka meletakkan orang tua seperti saya untuk mengawal rolet,” katanya dan Pengeluaran Sidney menambah: “percayalah, anda akan menyukai permainan ini. Ia sama seperti rolet biasa, tetapi lebih baik, kerana saya.”

Idea di sebalik permainan Real Dealer Studios adalah untuk meniru pengalaman pembikinan filem seperti Hollywood supaya orang ramai boleh merasa terlibat dengan keseluruhan profesor. Studio mengupah pengarah dan pelakon profesional untuk merakam rakaman permainan dan menggilapnya, manakala studio itu sendiri memasukkannya dengan precession pembedahan ke dalam permainan dan melaraskan pencetus yang betul untuk mengumpulkan pengalaman yang betul.

Ini adalah pandangan baru tentang pengalaman rolet RNG yang masih Pengeluaran SGP Hari Ini bergantung pada peniaga langsung untuk membimbing anda, dan peniaga langsung yang lebih baik, sebenarnya, daripada Vinnie sendiri? Mengulas mengenai pelancaran ini, Real Dealer Studios CPO Shane Cotter berkata:

Kami secara berkesan mengaburkan garis antara dunia iGaming dan filem, terutamanya sekarang dengan gelaran selebriti ini. Selain daripada memberikan pengalaman yang lebih baik untuk pemain, ia membuka pintu kepada beberapa konsep permainan baharu yang hebat.

Real Dealer Studios CPO Shane Cotter
Terdapat lebih banyak permainan akan datang yang menampilkan rupa Vinnie Jones, imejan dan legenda itu sendiri. Pemain boleh bersiap sedia untuk Vinnie Jones Stories Roulette, Vinnie Jones Blackjack dan banyak lagi pada November 2022. Lebih banyak permainan akan datang pada tahun 2023.